Hissin rakentaminen vanhaan kerrostaloon

Jälkiasennushissit Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pk-seudulla

Hissin rakentaminen vanhaan kerrostaloon on monestakin syystä hyvä hankinta. Hissi on ensinnäkin tärkeä osa esteetöntä asumista. Se helpottaa ikäihmisten, lapsiperheiden ja muiden asukkaiden liikkumista. Ruokaostokset, muuttokuormat ja lastenvaunut liikkuvat vaivattomasti hissillä, ja hissistä hyötyvät myös postinkantajat, siivoojat sekä muut kiinteistöä käyttävät. Hissin rakentaminen kerrostaloon kohottaa myös kiinteistön arvoa!

Hissin rakentaminen vanhaan kerrostaloon käy parhaiten JK Erikoiskone Ja Rakenne Oy:n kanssa. Teemme hissien rakennustekniset työt ammattitaidolla. Palveluumme ovat luottaneet monet asiakkaat Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Luota sinäkin ja ryhdy asiakkaaksemme! Pyydä tarjous hissin rakennusteknisistä töistä yhteydenottolomakkeella.

Hissi voidaan asentaa jälkikäteen niin pienkerrostaloihin kuin arvokiinteistöihin

Hissin rakentaminen vanhaan kerrostaloon onnistuu kohteeseen mihin tahansa, oli kyseessä sitten pienkerrostalo tai arvokiinteistö. Hissi istuu ammattilaisten tekemänä hyvin iäkkäämpäänkin taloon säilyttäen rakennuksen arvokkaan tunnelman ja ilmeen.

Hissityyppi valitaan talon porrashuoneen perusteella joko porrashuoneeseen tai sen ulkopuolelle rakennettavaksi – lisätietoa voit lukea hissikuilun rakennus -osiosta. Hissin rakentamisessa pääasiana on, että se tehdään olemassa olevien hissimääräysten mukaan ja että hissi palvelee laajasti ja helposti talon kaikkia asukkaita.

Hissi on kaikkien etu – pyydä tarjous taloyhtiöllesi

Hissin rakentaminen vanhaan kerrostaloon on yhtiön parhaimpia päätöksiä. Hissi kuuluu nykyaikaiseen elämään ja se mahdollistaa kaikkien kerrostalon tilojen saavuttamisen. Hissitalossa voi myös asua omassa kodissa pidempään. Ota siis yhteyttä – parhaiten tavoitat meidät ohesta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Toimialueemme ulottuu Vantaalta Helsinkiin, Espooseen ja muulle pk-seudulle.

Ota yhteyttä meihin

Sähköpostitse
Tekstiviestitse