Hissin rakentaminen – alkutyöt meiltä

Rakennamme hissikuilut vanhoihin kerrostaloihin Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pk-seudun alueella

Hissin rakentaminen lähtee taloon sopivan hissikuilun valitsemisesta. Hissikuilu voidaan sijoittaa kohteesta riippuen talon keskelle porraskuilun yhteyteen, mikäli porraskuilu on riittävän suuri. Samalla uusitaan portaat. Hissikuilu voi olla myös ulkoinen, jolloin se rakennetaan kokonaan talon ulkopuolelle. Valitsemme oikean kuilun kohteeseesi ja hoidamme hissien rakennustekniset työt kaikkia määräyksiä sekä laaturakentamisen tapoja noudattaen. Hissien jälkiasennukset ovat meille tuttua työtä ja olemmekin jälkiasentaneet hissejä moniin vanhoihin kerrostaloihin, myös arvokiinteistöihin, Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pk-seudun alueella.

Voit tutustua työkohteisiimme referenssit-osiossa ja pyytää tarjouksen hissin rakennusteknisistä töistä omalle taloyhtiöllesi. Parhaiten tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella.

Hissin alkutyöt tehdään aina yksilöllisesti kerrostalon mukaan

Suunnittelemme huolellisesti hissin rakentamiseen liittyvät alkutyöt kuhunkin kohteeseen. Kartoitamme tarkoin talon mahdollisuudet ja osakkaiden toiveet. Meillä on hyvät yhteistyökumppanit, joiden asiantuntemusta vaaditaan myös hissiurakoinnissa. Lopputuloksesta tulee varmasti korkeatasoinen ja turvallinen.

Hissin rakentaminen helpottaa elämää

Hissin rakentaminen on fiksuimpia palveluja, jonka yhtiölle ja asukkaille voit tarjota. Hissi tekee elämästä esteettömämpää ja helpottaa monia arjen toimia. Ota yhteyttä – teemme mielihyvin erilaiset rakennustekniset työt juuri sinun kerrostaloosi!

Ota yhteyttä meihin

Sähköpostitse
Tekstiviestitse